سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آینه کاری به سبک مدرن

 

اجرای آینه کاری در دکوراسیون خانه های شیک و مدرن


آینه کاری و ورقه طلا در شیراز از دیرباز یکی از هنرهای برجسته معماری ایران به شمار می رفته است. به نوعی می توان گفت ایرانیان در دنیا پیشرو و استاد این عرصه بوده اند. آینه کاری نوعی تزئین ساختمان است که با چسباندن قسمت های مختلف آینه که می تواند در اشکال مختلف باشد انجام می شود. در گذشته آینه کاری به عنوان یک دکوراسیون سنتی با دکوراسیون کلاسیک در طراحی داخلی یا معماری در نظر گرفته می شد ، اما امروزه نوآوری های آینه کاری در هنر و خلاقیت باعث شده آینه کاری جای خود را در طراحی داخلی سبک مدرن باز کند.

 

چرا آینه کاری اینقدر محبوب است؟


آب و آینه در فرهنگ ایرانی نمادی از پاکی ، صداقت ، پاکی و روشنگری است. بنابراین ، محبوبیت آینه ها در معماری و دکوراسیون داخلی بی دلیل نیست. وجود آینه در فضا به دلیل بازتاب نور که تأثیر خاصی بر فضا دارد و می تواند نور فضا را دو چندان کند. بنابراین می تواند انتخاب مناسبی برای فضاهای کوچک و کم نور باشد. درخشندگی ایجاد شده توسط بازتاب آینه در داخل فضا باعث می شود فضا بزرگتر به نظر برسد. آینه کاری نیز یک پوشش مناسب برای تزئین فضای داخلی ساختمان است.

آینه کاری نیز روشی مقرون به صرفه برای تزئین ساختمان بوده است. زیرا قطعات آینه شکسته یک راه خوب و ابتکاری برای استفاده مجدد در آینه کاری است. آینه کاری برای اولین بار در دوره ساسانیان آغاز شد و در دوره صفویه در تزئین ستون بسیار رایج شد. البته استفاده از آینه تنها به دیوارها و سقف محدود نمی شد و برای تزئین آثار هنری و دکور نیز مورد استفاده قرار می گرفت.

 

آینه کاری در خانه کجا استفاده می شود؟


آینه کاری یکی از تزئینات ساختمان است که در آن می توان از خلاقیت زیادی استفاده کرد و محل نصب آینه کاری محدود نیست. اما هنگام انتخاب محل نصب آینه باید به نکات توجه کرد. زیرا آینه تصاویر مختلفی از خانه را در فضای داخلی از زوایای مختلف به نمایش می گذارد. هنگام انتخاب مکانی برای نصب آینه ها ، باید به مهمترین نکته ای توجه کنید که بیشترین تأثیر و بازتاب فضای شما را نشان می دهد.

 

دکوراسیون لوکس و سلطنتی با تزئینات آینه ای


نمی توان انکار کرد که آینه کاری جلوه ای لوکس و سلطنتی به فضای خانه می بخشد. در گذشته از آینه ها برای نشان دادن خانه های سلطنتی استفاده می شد. به عنوان مثال ، خانه های تاریخی کاشان جلوه زیبا و مجلل جلال آینه کاری را نشان می دهد.

نه تنها در طراحی داخلی کلاسیک خانه های بزرگ و مجلل ، بلکه آینه کاری مدرن نیز یکی از روش های دکوراسیون در طراحی مدرن آپارتمان و خانه های کوچکتر است. در آینه کاری مدرن ، معمولاً از قطعات بزرگتر با خطوط صاف و ساده استفاده می شود ، در حالی که در آینه کاری کلاسیک ، از قطعات کوچکتر و خطوط شکسته بیشتر استفاده می شود.

اجرای آینه کاری در دکوراسیون اتاق نشیمن

یکی از مکان های خوب برای انجام آینه کاری ، انجام آن در اتاق نشیمن است. اتاق نشیمن معمولاً فضایی کوچکتر از اتاق نشیمن است که با نصب آینه می توان آن را به فضای بزرگتر و خاص تری تبدیل کرد. آینه های اتاق نشیمن می توانند دکوراسیون آن فضا را افزایش دهند.

آینه کاری در دکوراسیون پذیرایی

پذیرایی به عنوان ممتازترین فضای داخلی خانه ، که همیشه در معرض دید مهمانان شما قرار دارد ، طبیعتاً برای تأثیرگذاری به ویژگی های خاصی نیاز دارد. آینه کاری در اتاق نشیمن یکی از بهترین روش های طراحی لوکس است.

اولین فضایی که هنگام ورود به خانه قابل مشاهده است فضای ورودی یا سالن ورودی است. این فضا اغلب بدون مراقبت یا بی اهمیت رها می شود. در حالی که می تواند تأثیر زیادی بر زیبایی خانه شما داشته باشد و هنگام ورود به خانه با طراحی زیبا همه را شگفت زده کند. آینه کاری برای تزئین ورودی خانه می تواند بسیار کاربردی باشد و در ترکیب با دکور کفش یا آویز کنار در ورودی طراحی شود.

همچنین ، راهروهای یک خانه کوچک معمولاً باریک هستند و آینه ها راه حل مناسبی برای طراحی در این فضاها برای نمایش بزرگتر هستند.

آینه کاری در فضای تجاری


آینه کاری در فروشگاه هایی مانند بوتیک ها یا فروشگاه های دکور و امثال آن می تواند یک طراحی داخلی خوب در فضای شما برای جذب مشتری باشد. اجرای آینه در این فضاها می تواند فضای فروشگاه شما را به یاد ماندنی و خاص کند.

 

نکاتی در مورد ساخت آینه

 

تراش آینه


برش آینه به شکلی است که لبه آینه را احاطه کرده است. لبه های آینه با شکل زاویه دار بریده شده و به آن برش آینه می گویند.

 نصب و اجرای آینه


برای انجام آینه کاری از چسب ، لاک ، قلم طراحی و گچ نرم استفاده می شود.

رنگ آینه


آینه ها در انواع و رنگ های مختلف تولید می شوند. رنگهای متداول شامل آینه گرد سفید ، آینه شامپاین ، آینه عسلی ، آینه طلا ، آینه کرومی ، آینه دودی ، آینه سبز ، آینه برنزی و آینه عتیقه است.

هزینه آینه کاری


هزینه آینه کاری بستگی به مواد استفاده شده و نوع طراحی و اجرا دارد. اما معمولاً هزینه آینه کاری در هر متر مربع حدود 200 هزار تومان تا 600 هزار تومان است. البته ، در طرح های خاص این مقدار ممکن است متفاوت باشد.

 

هزینه مشاوره و بازدید از آینه کاری


بازدیدها و مشاوره ها معمولاً بر عهده اپراتور آینه است. بنابراین این هزینه برای شما رایگان است. او می تواند فضای شما را اندازه گیری و بررسی کند و پیشنهاد خود را به شما ارائه دهد.

ارائه طرح آینه سه بعدی


مشاور و مجری شما در زمینه طراحی آینه می تواند فضایی را که با استفاده از نرم افزار سه بعدی آینه شده است به نمایش بگذارد.

سطوح آینه قابل نصب

قابل نصب بر روی بسیاری از سطوح. سطوح متداول برای آینه کاری شامل سطح سیمان ، سطح گچ ، سطح MDF ، سطح سنگ و سرامیک است.

 

مدت زمان آینه کاری


معمولاً تهیه آینه ها و اعمال آنها در محل حدود 3 تا 7 روز طول می کشد.

مدل آینه


اجرای آینه های یکپارچه یا به شکل قطعات در اشکال مختلف در کنار یکدیگر نصب شده است.


قابل نصب بر روی بسیاری از سطوح. سطوح متداول برای آینه کاری شامل سطح سیمان ، سطح گچ ، سطح MDF ، سطح سنگ و سرامیک است.