سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اصولی ترین نازک کاری ساختمان توسط برترین شرکت ها

نازک کاری ساختمان شامل چه مراحلی است؟

آخرین مرحله ساخت ساختمان مرحله نازک کاری است که پس از سخت شدن انجام می شود. سخت شدن عملیاتی است که در آن ما ساختمان را به استحکام مطلوب می رسانیم و نازک کاری کاری است که به حفاظت از اجزای سازه ، زیبایی و قابل سکونت ساختمان مربوط می شود.

 

تفاوت بین سخت شدن و نازک کاری


به طور کلی استحکام شامل ساخت اسکلت ساختمان و همچنین برخی اجزای غیر سازه ای مانند پی ، تیر ، ستون ، دیوارهای پارتیشن و برشی ، ساخت اسلب و ... می شود. نازک کاری شامل عملیات پوشش قطعات ذکر شده در بخش سخت شدن است. اینها شامل عایق کاری ، سرامیک کف ، رنگ آمیزی دیوار ، نصب یراق آلات ، سنگ کاری ، کار برقی ، نصب کلید و پریز ، نصب در و پنجره و ... می باشد.
در اینجا چند مرحله وجود دارد که می توانید برای شروع روند آماده سازی برای نازک کاری انجام دهید.

 

مراحل مختلف نازک کاری اتاق

 

مرحله 1: قیر و گونی روی زمین بگذارید (ایزوگام کف)

این عملیات در طبقه همکف انجام می شود تا از نفوذ رطوبت زمین به داخل نازک کاری کف جلوگیری شود. اگر خاک اطراف مرطوب باشد ، سه لایه قیر و گونی روی کف سیمان زده می شود ، در غیر این صورت یک لایه کافی است. یکی از نکات مهم اجرایی در این مرحله این است که مطمئن شوید هیچ منافذی روی زمین باقی نمی ماند.

 

مرحله 2: شمشیرگیری


یکی از مراحل نازک کاری ساختمان در شیراز ، عملیات شمع بندی است. این کار به گونه ای انجام می شود که دیوار صاف باشد و دیوار نهایی دچار اعوجاج یا بادکردگی نشود.
حصارکشی ابتدا با در نظر گرفتن نقطه ای در بالای یکی از گوشه های هر قسمت از ساختمان و ایجاد نقطه ای صاف در آن محل با گچ و ماله انجام می شود. سپس آن نقطه را با خط لوله به سمت پایین متصل می کنیم.

سپس در گوشه دیگر دیوار ، نقطه دیگری را انتخاب می کنیم و دوباره با گچ و خاک یک نقطه صاف در آن ایجاد می کنیم.
در مرحله بعد ، نقاط صافی را در زیر ریسمان با رشته ای قرار می دهیم که بین دو نقطه به فاصله یک متر یکبار یا حتی کمتر ، با استفاده از گچ و خاک زیر ریسمان ، رسم می کنیم ، سپس این نقاط را به قسمت زیرین منتقل می کنیم. دیوار با خط لوله
در نهایت ، با استفاده از شمش مسطح ، تمام سطح پشت دو نقطه را با گچ و ملات خاک یا ماسه و سیمان پر کنید.

 

مرحله سوم: اجرای ملات گچ و خاک


از آنجا که فقط لایه بالایی در گچ کاری دیوار باید سفید باشد ، در لایه های زیرین به جای استفاده از گچ خالص می توانیم آن را با خاک مخلوط کنیم تا هم دیوار ارزان تر شود و هم ملات کندتر شود و هم زمان کافی برای پوشش وجود داشته باشد. دیوارها قبل از گرفتن ملات.

به طور کلی برای ساخت این ملات به خاک رس نیاز داریم که پس از الک کردن با گچ مخلوط می کنیم. نسبت این دو ماده تقریباً 50-50 است. سومین عضو این ملات آب است که پس از مخلوط کردن گچ و خاک به آن اضافه می شود.

 

مرحله چهارم: سفید کاری


در این مرحله از ملات گچ خالص استفاده می شود ، زیرا گچ خالص بسیار سریعتر خواهد بود ، ملات به مقدار کم با آب مخلوط شده و سریع روی دیوار اعمال می شود. هنگام ساختن ملات ، به خاطر داشته باشید که گچ باید الک شده و روی آب اسپری شود تا از توده های گچی که به آب نرسیده جلوگیری شود. این ملات سفید روی لایه قبلی اعمال می شود و با ماله کاملا صاف می شود.

 

مرحله پنجم: کشته کشی


در مرحله قبل ، ممکن است ملات گچ قبل از صاف شدن کامل سطح اعمال شود و سطح آن کاملاً صاف نباشد. برای پایان کامل ، از یک لایه گچ استفاده می شود که خشک می شود اما سفت نمی شود ، این لایه "کشته" نامیده می شود. این لایه نیز از گچ خالص ساخته شده و آخرین لایه گچ ما است که می توان روی آن گچ و رنگ آمیزی کرد.

 

مرحله ششم: پوشش دیوارها را رنگ آمیزی یا استفاده کنید


روی نازک کاری می توان دیوار مورد نظر را رنگ آمیزی کرد یا از دیوارپوش های مختلفی از جمله انواع کاغذ دیواری ، کاشی دیوار ، دیوارپوش پارچه ای ، آینه و ... استفاده کرد.

مرحله 7: موزاییک یا سنگ را روی زمین اجرا کنید


موزاییک می تواند آخرین مرحله نازک کاری کف باشد یا می توان از پارکت و سایر مصالح استفاده کرد ، در مورد دوم می توانیم از موزاییک های ارزان تر یا حتی کاشی های ساده استفاده کنیم. اگر می خواهیم سطح لوکس تری داشته باشیم ، می توانیم از سنگ برای پوشاندن کف استفاده کنیم.

 

مرحله 8: قرنیز را انجام دهید


از پایه در پایین دیوار برای جلوگیری از نفوذ رطوبت به دیوار ، عبور از تاسیسات باریک ، زیباتر شدن دیوار و بسیاری از کاربردهای دیگر استفاده می شود.
بسته به مواد اولیه ، می توان آن را با چسب ، ملات سیمان یا منگنه به دیوار اعمال کرد. مواد اولیه می تواند چوب ، MDF ، پلاستیک یا سنگ باشد. قرنیز را می توان در سطح دیوار یا خارج از آن اجرا کرد که هر کدام زیبایی خاص خود را دارند.

 

مرحله نهم: یک سقف کاذب را اجرا کنید


سقف کاذب یا سقف کاذب که از سقف اصلی آویزان است یکی از وسایل نازک کاری ساختمان ها است. اگر می خواهید تاسیساتی را در داخل آن یا روی سقف هایی که پرتو از سقف بیرون می زند عبور دهید ، می توانید از این عنصر استفاده کنید. اگر تاسیسات از آن عبور کند ، پس از نصب به راحتی می توانید به مجاری ، سیم ها و امکانات دسترسی پیدا کنید. نحوه اجرای آن به طور کامل در مقاله نحوه اجرای سقف کاذب توضیح داده شده است.

 

مراحل مختلف سرویس ها و آشپزخانه


در آشپزخانه ، حمام ، توالت فرنگی و دستشویی به دلیل وجود آب و رطوبت ، دیوارها باید کج و قیری داشته باشند و گونی بر دیوارها انجام شود.
• جزئیات دیوار سرویس از خارج به داخل به شرح زیر است:
دیوار آجری یا بلوکی ؛ سپس یک لایه ماسه سیمانی ، قیر و گونی ، توری سیمی و در نهایت کاشی های لعاب دار و ملات زیر آن.

• جزئیات لایه های کف سرویس از پایین به بالا پس از بتن به شرح زیر است:
بتن سبک برای شیب دار ، لایه ماسه سیمانی ، قیر ، کف موزاییک یا کاشی های لعاب دار.
در اینجا چند مرحله وجود دارد که می توانید برای شروع روند آماده سازی برای میانجیگری انجام دهید.

 

مرحله 1: قیر و گونی


به طور معمول ، کاشی کاری دیوار قبل از کف انجام می شود ، بنابراین اگر قیر دیوار و کف به طور همزمان انجام شود ، لایه قیر کف با عبور کارگرانی که دیوارها را کاشی کاری می کنند آسیب می بیند و سوراخ می شود. بنابراین ، بهتر است ابتدا این لایه محافظ را روی دیوارها انجام دهید و آنها را کاشی کاری کنید و سپس این مراحل را برای کف انجام دهید.
باید مراقب بود که همپوشانی قیر و گونی دیوار و زمین کاملاً با قیر داغ به هم چسبیده باشد.

یکی دیگر از نکات اجرایی مهم در این مورد این است که در صورت امکان قیر کف و گونی باید به داخل کف ادامه یابد که البته در این صورت لوله کف باید به اندازه کافی بزرگ باشد.

مرحله 2: کاشی کاری دیوارها


کاشی ها معمولاً مربع هایی با ابعاد 10 ، 15 و 20 سانتی متر و ضخامت 6 تا 10 میلی متر هستند.
برای نصب کاشی ، ابتدا یک لایه گچ یا ماسه زیر آن قرار داده و تراز می شود ، سپس آن را با سطح تراز و خط کشی در محل خود نصب کرده و موقتاً با قطعات خاک رس یا گچ سخت تعادل خود را حفظ می کند. در مرحله بعد ، دوغاب سیمان با ماسه نرم به آرامی و در چند مرحله پشت کاشی ریخته می شود. باید مراقب بود که این کار را به طور ناگهانی انجام ندهید تا کاشی از جای خود بیفتد.

پس از اتصال کاشی ها و ریختن دوغاب ، مرحله چسباندن انجام می شود که باید در این مرحله انجام شود تا سطح نهایی تمیز و زیبا باشد.
حداقل ارتفاع کاشی در حمام 1.8 متر ، در آشپزخانه 1.5 متر و در حمام 0.6 متر است. البته می توان به دلایل زیبایی یا دلایل دیگر ارتفاع بیشتری را کاشی کرد.

مرحله 3: کف را با موزاییک ، سنگ ، کاشی های مخصوص یا سرامیک بپوشانید


هنگام انتخاب ابعاد این طبقات ، ابتدا باید به شیب و ابعاد محل مورد نظر توجه کنید. زیرا با داشتن کفهای بزرگ در مکانهایی که به شیب نیاز دارید مانند حمام یا آشپزخانه ، شیب مورد نظر را نمی توان اجرا کرد و قطعات کف را کج یا بالا و پایین کرد.
نکته بعدی در مورد انتخاب کفپوش این است که اگر مرطوب است نباید لغزنده باشد.

معمولاً اولین چیزی که توجه ساختمان را جلب می کند ظاهر دیوارها ، کف و سقف است.
مرحله نازک کاری ساختمان ، مانند مرحله سخت شدن ، دارای جزئیات و نکاتی است که باید با دقت مورد بررسی قرار گیرد تا ظاهر ساختمان به گونه ای باشد که کارفرما یا خریدار را راضی کند.