چند زبان برنامه نویسی را باید بدانید؟
چند زبان برنامه نویسی را باید بدانید؟
صدها بروزترین زبان برنامه نویسی از C++ گرفته تا پایتون وجود دارد. چه به تازگی در علوم کامپیوتر شروع کرده اید یا بخواهید مجموعه مهارت های خود را تقویت کنید، ممکن است تعجب کنید که "چند زبان برنامه نویسی را باید بدانم؟"
این سوال بسیار رایج فقط یک پاسخ ندارد. در عوض، مزایایی وجود دارد که بسته به اهداف خاص شما، یادگیری زبان های برنامه نویسی مختلف را ارزشمند می کند.
ما قصد داریم همه چیزهایی را که در مورد تبدیل شدن به یک برنامه نویس چند زبانه باید بدانید، و همچنین نحوه افزودن استراتژیک زبان های جدید به کارنامه خود را بررسی می کنیم.
پیشینه ای در مورد تغییر محیط کدگذاری در شیراز
در مرحله اول، توجه به این نکته مهم است که زبان های برنامه نویسی جدید هر ساله برای حل مشکلات خاص در جهان معرفی می شوند. با گسترش رشته علوم کامپیوتر و نیاز به بالون های برنامه نویسان، کدنویسان مورد تقاضا کسانی هستند که با چنین تغییراتی سازگار هستند.
فناوری هرگز ثابت نخواهد ماند و نخواهد ماند. قلب همه فناوری ها زبان های برنامه نویسی هستند. در گذشته، یک برنامه نویس می توانست کارهای زیادی را تنها با یک زبان برنامه نویسی انجام دهد. در آن زمان، داشتن تخصص فقط در یک زبان شما را متمایز می کرد و می توانست شغلی برای شما ایجاد کند.
اما زمانه تغییر کرده است.
چه به عنوان یک فریلنسر یا برای یک شرکت خاص کار کنید، احتمالاً برای انجام وظایف روزانه خود باید زبان های مختلفی را بدانید. به همین دلیل دانستن بیش از یک زبان بسیار مهم است.
برنامه نویس چند زبانه در شیراز چیست؟
برنامه نویس چند زبانه فردی است که چندین زبان برنامه نویسی را می داند. به طور مشابه، یک برنامه چند زبانه برنامه ای است که با چندین زبان کدنویسی نوشته شده است.
انتظار می رود توسعه دهندگان ارشد برنامه نویسان چند زبانه باشند. اگر میخواهید به بالای میدان برسید، این اساساً اجباری شده است.
به عنوان مثال، قسمت جلویی یک برنامه وب به یک توسعه دهنده نیاز دارد که HTML و CSS را بداند. پشتیبان همان برنامه همچنین می تواند به همان زبان نوشته شود، اما می تواند دانش SQL را برای درخواست های پایگاه داده فراخوانی کند. بنابراین، دانستن زبان های مختلف به یک توسعه دهنده ارشد کمک می کند تا بتواند مشکلات را حل کند. همچنین در را به روی امکان ارائه جایگزین های بهینه تر در هنگام توسعه یک پروژه باز می کند.
یک قانون سرانگشتی: چه زمانی باید زبان های جدید یاد گرفت
اکثر برنامه نویسان موافق هستند که وقتی برای اولین بار سفر آموزشی خود را شروع می کنید، یادگیری هرچه بیشتر زبان ها منطقی است. اگر در آموزش رسمی ثبت نام می کنید و در یک برنامه علوم کامپیوتر هستید، زمان بسیار خوبی برای یادگیری هر چه بیشتر است زیرا منابعی در اختیار دارید.
حتی اگر به تنهایی یاد می گیرید، می توانید به یک زبان مسلط شوید و عناصر اساسی کدنویسی را درک کنید.
سپس، پس از یادگیری هرچه بیشتر زبان های برنامه نویسی از همان ابتدا، باید سعی کنید هر سال یک زبان به آن اضافه کنید.
ممکن است وسوسه شوید که فقط زبان های برنامه نویسی جدید و نوظهور را به زرادخانه خود اضافه کنید، اما حقیقت این است که برخی از برنامه ها و برنامه ها همچنان از زبان های قدیمی تر استفاده می کنند. برای مثال، iOS و OS X اپل عمدتاً از Objective C استفاده میکردند که برای اولین بار در سال 1980 توسعه یافت. به همین دلیل مهم است که کاملاً در تاریخچه و محیط کدنویسی غوطهور شوید تا بتوانید زبانهایی را که یاد میگیرید عاقلانه انتخاب کنید.
چند زبان برنامه نویسی را باید بدانم؟
در تجربه من، هدف همه برنامه نویسان باید حداقل 3 زبان برنامه نویسی باشد.
اگر فقط زبانهای جدید را در سطح یاد میگیرید، ارزش وقت گذاشتن را ندارد. هر برنامه نویسی این قدرت را دارد که هر تعداد زبان برنامه نویسی را که می خواهد یاد بگیرد، اما بهترین روش این است که هنگام یادگیری یک زبان جدید، شما:
اصول راهنمای آن را درک کنید
محدودیت های زبان را بشناسید
نقاط قوت زبان را درک کنید
دانش عمیقی از کاربردهای آن داشته باشید
5 زبان برنامه نویسی که توسعه دهندگان باید بدانند
زبانی که در هر محیط کدنویسی استفاده میکنید به آنچه میخواهید انجام دهید بستگی دارد. زبان هایی وجود دارند که برای اهداف خاصی ساخته شده اند. به این ترتیب، درک برنامه های کاربردی اصلی زبان های برنامه نویسی محبوب به صرفه است.
اکثر توسعه دهندگان موافق هستند که پنج زبان زیر برای اکثر چالش های برنامه نویسی فعلی اساسی هستند. بیا یک نگاهی بیندازیم:
C/C++: تقریباً همه کسانی که برنامه نویس می شوند باید یا در نهایت C یا C++ را بدانند. C زبان ترجیحی برای برنامه نویسی سیستم است. این زبان برنامه نویسی همه منظوره راه خوبی برای درک نحوه کار کامپیوترها از ذخیره تا بازیابی اطلاعات است. به عنوان یک زبان پایه، به یادگیری زبان های دیگر کمک می کند.
جاوا: در دو دهه گذشته جاوا جایگاه خود را به عنوان یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی حفظ کرده است. این بیشتر برای توسعه برنامه های کاربردی سمت سرور و همچنین برای بازی ها و برنامه های موبایل استفاده می شود. اساس این زبان بر اساس اصل "یک بار بنویس، هر جا اجرا کن" بنا شده است و با گذشت زمان، این مانترا به حقیقت پیوسته است. هنگامی که به هر شغلی که دارای برنامه های اندروید است می رسید، بدون شک در جاوا کار خواهید کرد.
پایتون: در حالی که دانستن جاوا بسیار مهم است، مهم است که بدانیم پایتون در اکثر تنظیمات آکادمیک جایگزین جاوا شده است. تقریباً هر دوره در علوم کامپیوتر بر پایتون متمرکز خواهد شد. این به این دلیل است که برای بسیاری از وب سایت ها استفاده می شود و هوش مصنوعی، علم داده و یادگیری ماشین را تقویت می کند. بسیاری از سازمانها به کار در پایتون روی میآورند. برای برنامه نویسان تازه کار که مطمئن نیستند ابتدا جاوا یا پایتون را یاد بگیرند، به این اینفوگرافیک نگاهی بیندازید که کاربردها را در کنار هم نشان می دهد.
جاوا اسکریپت: جاوا اسکریپت در بالای لیست پرکاربردترین زبان ها قرار دارد. بیشتر برای ساخت وب سایت ها و برنامه های کاربردی وب استفاده می شود. هم توسعه دهندگان فرانت اند و هم توسعه دهندگان بک اند از این زبان استفاده می کنند.
روبی: روبی یک زبان برنامه نویسی متن باز است که همچنان محبوبیت خود را به دست می آورد. عمدتا برای ساخت وب سایت استفاده می شود. یکی از بزرگترین مزایای روبی این است که بسیاری یاد گرفتن آن را آسان میدانند، زیرا بیشتر شبیه به زبان انگلیسی است. برخلاف پایتون که برای هر مشکل فقط یک راه حل دارد، روبی چندین رویکرد را برای یک مشکل ارائه می دهد.